• Lorem ipsum
Hoe werkt Asfaltvast
x
Gemak dient de mens
Geen gedoe meer met het aanmaken van lijm. Je kunt Asfaltvast direct én gemakkelijk aanbrengen.
Supersnel
Verlies geen kostbare tijd meer. Aanmaken van Asfaltvast kost je slechts enkele seconden.
Flexibeler dan ooit
Normale lijm moet je binnen een uur verwerken, anders is de lijm keihard en kun je het weggooien. Niet bij Asfaltvast!
Bespaar geld
Bespaar naast tijd en stress ook geld. Per 10 banden bespaar je tot 50 procent op de normale kosten.
Flexibiliteit ten top
Gebruik Asfaltvast voor het verlijmen van alle soorten betonelementen op asfalt. Denk aan betonbanden, stoepbanden, rotondeblokken en kantstenen. De mogelijkheden op beton zijn eindeloos.
Je kunt op ons rekenen!
Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Kom je ergens niet uit? Wij helpen je graag!
Nu tijdelijk 10 procent korting op je eerste bestelling! Gebruik kortingscode welkom
Shop nu
x
Asfaltvast is ontstaan uit het idee dat het verlijmen van betonelementen gemakkelijk én sneller moet kunnen. Dus geen gedoe meer met het aanmaken van lijm. Graag leggen we uit hoe gemakkelijk het werkt:
  • Maak de ondergrond goed schoon (stof- en vetvrij) en verwijder eventuele losse delen en/of cementsluier. Is de ondergrond poreus? Bevochtig de ondergrond met water.
  • Asfaltvast Schuimlijm (spuitbus): Doe de meegeleverde handschoenen aan, schroef de spuitbus op het doseerpistool. Schud de spuitbus regelmatig. Zet het doseerpistool bij voorkeur voor 1/3 open. Door het meer of minder overhalen van de trekker kan Asfaltvast Schuimlijm uitstekend worden gedoseerd. Zorg ervoor dat ten minste 80% van het oppervlak bedekt is met Asfaltvast Schuimlijm.
  • Voor Asfaltvast Gietlijm (blik): Doe de meegeleverde handschoenen aan. Je kunt de gietlijm rechtstreeks uit het blik, zo gelijkmatig mogelijk in rillen, aanbrengen op de ondergrond (één à twee rillen per betonband).
  • Plaats de betonbanden direct na het aanbrengen van de Schuimlijm. Druk de betonbanden stevig aan zonder de betonbanden te verschuiven. Breng enkel zoveel lijmrillen aan, als direct verlijmd kunnen worden. Correcties zijn nog mogelijk binnen 5 tot 15 minuten. Voor Asfaltvast Gietlijm. Plaats binnen 10 minuten de betonband na aanbrengen van de Asfaltvast Gietlijm. Druk de betonbanden stevig aan zodat de Gietlijm met de betonband in contact komt. De betonbanden hierbij niet verschuiven.
  • Na de verwerking zijn er nog lijmresten in het doseerpistool aanwezig. Het pistool direct met de Asfaltvast Primer reinigen en een aantal keer doorspuiten in een opvangbak. Laat de Asfaltvast Reiniger niet meer dan 1 uur op het pistool staan.
Benieuwd hoe Asfaltvast jouw uitdaging gaat oplossen? Bekijk ons assortiment.
banner-image
x