• Lorem ipsum
FAQ
Veelgestelde vragen
Waar kan ik Asfaltvast voor gebruiken?

Voor het verlijmen van allerlei soorten betonelementen op asfalt. Denk aan: betonbanden, stoepbanden, rotondeblokken en kantstenen. Je kunt Asfaltvast ook gebruiken voor het verlijmen van natuursteen op asfalt en beton. Het grote voordeel van Asfaltvast is dat je gedoe meer hebt met het aanmaken van lijm. Je kunt Asfaltvast direct én gemakkelijk aanbrengen! 

Bekijk hoe het werkt

Hoeveel Asfaltvast heb ik nodig?

Met één Asfaltvast spuitlijm kun je direct 10 standaard betonbanden (van 1 meter) plakken. Met één Asfaltvast Gietlijm in blik kun je maar liefst 100 betonbanden plakken!

MOET IK DE LIJM NOG AANMAKEN?

Nee, met Asfaltvast kun je direct aan de slag met het verlijmen van beton op asfalt. Geen gedoe meer met het aanmaken van lijm. Je kunt Asfaltvast direct én gemakkelijk aanbrengen!

Bekijk hoe het werkt

KUN JE ASFALTVAST OOK GEBRUIKEN ALS HET ASFALT VOCHTIG IS?

Jazeker! Je kunt Asfaltvast Gietlijm en de Asfaltvast Spuitlijm ook aanbrengen op vochtige betonelementen op asfalt zolang het asfalt maar niet nat is (zichtbare waterfilm).

Kun je Asfaltvast ook gebruiken voor verticale of hellende ondergronden?

Ja, met de Asfaltvast Schuimlijm spuitbus kun je ook betonelementen op asfalt verlijmen op verticale of hellende ondergronden. Meer informatie hier

Wat is de ideale verwerkingstemperatuur?

Je kunt Asfaltvast Gietlijm en Schuimlijm gebruiken tussen +5°C en +35° graden Celsius. De ideale verwerkingstemperatuur ligt rond de +20°C. Tip: Laat koude bussen eerst op temperatuur komen in lauwwarm water en warme bussen in koud water.

Wat is de houdbaarheid?

De Asfaltvast Gietlijm is minimaal 9 maanden houdbaar. De Asfaltvast Spuitlijm spuitbus is maar liefst 18 maanden houdbaar. Een aangebroken bus is maximaal 4 weken bruikbaar.

Waar gebruik je de Asfaltvast Cleaner voor?

Na de verwerking van de Asfaltvast Spuitlijm zijn er nog lijmresten in het doseerpistool aanwezig. Met de Asfaltvast Cleaner kun je het pistool gemakkelijk reinigen door een aantal keer door te spuiten in een opvangbak.

WAAR VIND IK DE TECHNISCHE SPECIFICATIES?

Hieronder zijn de product- en veiligheidsbladen te vinden:

Asfaltvast Gietlijm
Productblad
Veiligheidsblad

Asfaltvast Spuitlijm
Productblad
Veiligheidsblad

Asfaltvast Cleaner
Productblad
Veiligheidsblad

LEVERT ASFALTVAST OOK NAAR HET BUITENLAND?

Ja, wij leveren door de gehele Benelux! De verzendkosten voor Nederland bedragen € 4,95. Voor België en Luxemburg € 6,99 per zending.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden